Ubbink

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van de aanbieder Ubbink? Dankzij deze pagina ontdek je veelzijdige data over de installaties van Ubbink. Een duurzame manier om stroom op te wekken, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de Solarmax 600 met een geschat vermogen van 10 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 9 kWh.

  • De zonnepanelen van Ubbink zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Elektriciteit genereren met gratis zonlicht.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkUbbink
Populair type paneelSolarmax 600
Vermogen (Wattpiek)10
Jaaropbrengst (kWh) 9
Besparing p/paneel€2

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Ubbink zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van Ubbink kopen in België? Deze fabrikant verkoopt meerdere type producten voor elk budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie rijmt met uw energiegebruik. Dat kan zijn de Solarmax 600 met een gemiddeld vermogen van 10 Wattpiek. Belangrijk: mogelijkerwijs wenst u meer kracht. Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede Ubbink installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, vergeet niet de BTW terug te vragen!

Heb ik recht op energiepremie van de overheid bij deze zonnepanelen?

Meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in juli 2024? Het merk Ubbink heeft een aantal zeer betaalbare panelen in het assortiment. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief mag jij het speciale product Solarmax 600 met een royale “korting” laten plaatsen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt de Belgische overheid wel een paar bepalingen. Het huis in kwestie moet 10 jaar of langer geleden gebouwd zijn. Jouw eigen zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Begijnendijk, Gavere en Deerlijk, Manage, Butgenbach en Brussel.

Zijn de Ubbink zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Mede daardoor is het zo dat ze al op heel veel daken liggen. De prijs is niet al te hoog, en een fors rendement. Advies: vergelijk deze Ubbink zonnepanelen in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van TSMC, TrunSun en Trina Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!