Trina Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Op zoek naar duurzame zonnepanelen van het merk Trina Solar? Via deze website ontdek je uitgebreide info aangaande de pv-panelen van Trina Solar. Een milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de TSM-250PC05 met een uitstekend vermogen van 249Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 214 kWh.

  • De zonnepanelen van Trina Solar zijn een investering voor de toekomst.
  • Stroom genereren met behulp van de zon.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Een korte terugverdientijd met behulp van het gereduceerde 6% BTW-tarief op panelen in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkTrina Solar
Populair modelTSM-250PC05
Vermogen (Wattpiek)249
Jaaropbrengst (kWh) 214
Besparing per paneel€47

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Trina Solar zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Trina Solar kopen in België? De fabrikant werkt met een perfect productaanbod voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welk model rijmt met uw wensen. Populair is de TSM-250PC05 met een interessant vermogen van 249 Wattpiek. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Trina Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, vergeet niet de BTW terug te vragen!

Hoeveel energiepremie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidie / een premie voor panelen in juli 2024? Het merk Trina Solar verkoopt meerdere types die zeer toegankelijk zijn. Dankzij het speciale 6% BTW-tarief kan je een model als TSM-250PC05 met een aantrekkelijke korting laten plaatsen. Daarvoor zijn er wel enkele bepalingen. Het betreffende huis moet in ieder geval 10 jaar oud zijn. Een lokale zonnepanelen installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Ook rondom zonneboilers. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Overijse, Oosterzele en Kortrijk, Binche, Lontzen en Alken.

Zijn deze Trina Solar zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze erg in trek zijn. De prijs is niet al te hoog, en een uitstekend rendement. Advies: vergelijk deze Trina Solar zonnepanelen in juli 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Tamesol, Talesun en Suntech


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!