TrunSun

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Zoek jij duurzame zonnepanelen van de leverancier TrunSun? Met behulp van onze vergelijker achterhaal je bruikbare details over het assortiment van TrunSun. Dankzij het zonlicht elektriciteit opwekken, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de TrunSun TSP-265 60 met een fors vermogen van 265 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 228 kWh.

  • De zonnepanelen van TrunSun zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Stroom genereren met behulp van de zon.
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW regeling in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkTrunSun
Populair type paneelTrunSun TSP-265 60
Vermogen (Wattpiek)265
Jaaropbrengst (kWh) 228
Energiebesparing per paneel€50

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


TrunSun zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van TrunSun kopen in België? Deze producent hanteert meerdere type producten voor elk type dak. Informeer bij uw installateur welke oplossing rijmt met uw stroomverbruik. Een populair type is de TrunSun TSP-265 60 met een prima vermogen van 265 Wattpiek. Echter, mogelijk wilt u meer power. Bezoek eens een showroom, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte TrunSun installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, vraag ook meteen de BTW terug.

Krijg een energiepremie voor mijn zonnepanelen?

Meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in juni 2024? Het merk TrunSun heeft een aantal zeer betaalbare panelen in het assortiment. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief mag jij het speciale product TrunSun TSP-265 60 tegen een mooi kortingstarief laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan diverse voorschriften. Het huis in kwestie moet minimaal 10 jaar oud zijn. Een lokale zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Vind een erkende installateur in België, bijvoorbeeld in Rotselaar, Zulte en Kuurne, Morlanwelz, Kelmis en Beringen.

Zijn deze TrunSun zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze erg in trek zijn. Hierin staan en een fors rendement. Belangrijk: vergelijk de TrunSun zonnepanelen in juni 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Trina Solar, Tamesol en Talesun


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!