TSMC

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van het merk TSMC? Middels deze website lees je nuttige details over het assortiment van TSMC. Een innovatieve manier om zelf stroom op te wekken, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota via de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de TSMC TS-165C2 met een uitstekend vermogen van 165 Wattpiek wat staat voor een opbrengst van ongeveer 142 kWh.

  • De zonnepanelen van TSMC zijn een investering voor de toekomst.
  • Zelf elektriciteit opwekken op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkTSMC
Populair pv-paneelTSMC TS-165C2
Vermogen (Wattpiek)165
Jaaropbrengst (kWh) 142
Besparing in €€31

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


TSMC zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van TSMC kopen in België? De aanbieder hanteert een perfect productaanbod voor elk type dak. Probeer uit te vinden welke oplossing geschikt is voor uw stroomverbruik. Een populair type is de TSMC TS-165C2 met een uitstekend vermogen van 165 Wattpiek. Toch, mogelijk vraagt u meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de populaire panelen aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Vergelijk en vind een goede TSMC installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, het besparen kan beginnen!

Krijg een energiepremie voor mijn zonnepanelen?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidies en premies voor panelen in juni 2024? Het merk TSMC heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kan je bijvoorbeeld het type TSMC TS-165C2 met een fikse korting op je dak leggen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan hanteren ze wel een paar regels. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet 10 jaar of ouder zijn. Jouw eigen zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Zoek nu zelf een installateur in België, bijvoorbeeld in Tremelo, Aalter en Harelbeke, Chapelle-Lez-Herlaimont, Raeren en Antwerpen.

Zijn deze TSMC zonnepanelen gekeurd?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Mede daardoor is het zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. Hierin staan en een fors vermogen (Wattpiek). Vergelijk ook altijd de TSMC zonnepanelen in juni 2024 met andere leveranciers. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn TrunSun, Trina Solar en Tamesol


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!