Jinko Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Behoefte aan besparende zonnepanelen van het merk Jinko Solar? Aan de hand van deze website vind je veelzijdige info over het productaanbod van Jinko Solar. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, CO-2 vriendelijk, en besparen op de energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de JKM255PP-60 met een interessant vermogen van 254 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 218 kWh.

  • De zonnepanelen van Jinko Solar zijn een investering voor de toekomst.
  • Zorg dragen voor je eigen stroom op een innovatieve manier.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in mei 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkJinko Solar
Populair pv-paneelJKM255PP-60
Vermogen (Wattpiek)254
Jaaropbrengst (kWh) 218
Besparing p/paneel€48

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Jinko Solar zonnepanelen kopen?

Overtuigd, en direct zonnepanelen van Jinko Solar kopen in België? Deze fabrikant heeft meerdere type producten in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke serie handig is voor uw stroomverbruik. Misschien kunt u aan de slag met de JKM255PP-60 met een prima vermogen van 254 Wattpiek. Echter, mogelijk wilt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om de populaire panelen aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede Jinko Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Heb ik recht op een energiepremie?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidies en premies voor panelen in mei 2024? Het merk Jinko Solar heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan jij het systeem JKM255PP-60 met een mooie korting laten monteren. Hiervoor zijn er wel allerlei voorschriften. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. De zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Genappe, Melle en Saint-Léger, Bièvre, Ferrières en Kasterlee.

Zijn de Jinko Solar zonnepanelen beoordeeld?

Deze zonnecellen zijn erg populair. Het is niet voor niets zo dat ze al op vele daken liggen. Daarbinnen vallen en een flink rendement per jaar. Advies: vergelijk deze Jinko Solar zonnepanelen in mei 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. JA Solar, Inventec Energy en IFRISOL


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!