IFRISOL

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Op zoek naar duurzame zonnepanelen van het merk IFRISOL? Met behulp van deze website check je nuttige informatie over de pv-panelen van IFRISOL. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de terugdraaiende teller. Een uitstekend paneel is de IFRISOL IF-P320-72 met een behoorlijke vermogen van 320 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 275 kWh.

  • De zonnepanelen van IFRISOL zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Je eigen elektriciteit opwekken met behulp van de zon.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Een korte terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW-constructie in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkIFRISOL
Populair pv-paneelIFRISOL IF-P320-72
Vermogen (Wattpiek)320
Jaaropbrengst (kWh) 275
Besparing p/paneel€61

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


IFRISOL zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van IFRISOL kopen in België? Deze producent werkt met meerdere type producten voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welke oplossing handig is voor uw situatie. Populair is de IFRISOL IF-P320-72 met een vermogen van 320 Wattpiek. Toch, mogelijkerwijs zoekt u meer power. Bezoek eens een showroom, om de populaire panelen aan het werk te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele IFRISOL installateur.
  6. De pv-panelen worden netjes aangesloten, regel meteen de BTW teruggave!

Hoeveel energiepremie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Benieuwd naar subsidie en premie voor panelen in december 2023? Het merk IFRISOL heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief mag jij het speciale product IFRISOL IF-P320-72 met een mooie korting laten installeren. Daarvoor hanteren ze wel enkele condities. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet 10 jaar of ouder zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Ook rondom zonneboilers. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Chastre, Zelzate en Habay, Anhée, Anthisnes en Laakdal.

Zijn deze IFRISOL zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Dat is natuurlijk de reden dat ze al op vele daken liggen. In deze lijst staan en een mooi vermogen (Wattpiek). Niet vergeten, vergelijk de IFRISOL zonnepanelen in december 2023 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn IBC Solar, Hyundai solar en Heckert Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!