JA Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Zoek jij duurzame zonnepanelen van JA Solar? Met behulp van onze vergelijker vind je waardevolle informatie over de pv-panelen van JA Solar. Met behulp van de zon stroom opwekken, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening met behulp van de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de JAP6 60-240/3BB met een vermogen van circa 242Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 208 kWh.

  • De zonnepanelen van JA Solar zijn erg interessant voor uw woning.
  • Stroom genereren op een duurzame manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot.
  • Interessante terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkJA Solar
Populair paneelJAP6 60-240/3BB
Vermogen (Wattpiek)242
Jaaropbrengst (kWh) 208
Potentiële besparing€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


JA Solar zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van JA Solar kopen in België? Deze aanbieder heeft verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welk systeem geschikt is voor uw type dak. Wellicht is dit de JAP6 60-240/3BB met een prima vermogen van 242 Wattpiek. Desondanks, wellicht wilt u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende JA Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden gemonteerd, vraag ook meteen de BTW terug.

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in juni 2024? De fabrikant JA Solar heeft een aantal zeer betaalbare panelen in het assortiment. Door te profiteren van het speciale 6% BTW-tarief mag jij het speciale product JAP6 60-240/3BB met een mooie korting laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met diverse voorwaarden. Het huis in kwestie moet 10 jaar of langer geleden gebouwd zijn. Een lokale zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Ittre, Lochristi en Etalle, Vresse-Sur-Semois, Hamoir en Meerhout.

Zijn de JA Solar zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Dat is natuurlijk de reden dat ze al op flink wat daken stroom opwekken. Niet al te duur, en een mooi vermogen. Cruciaal: vergelijk de JA Solar zonnepanelen in juni 2024 met andere merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Inventec Energy, IFRISOL en IBC Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!