Inventec Energy

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van Inventec Energy? Via zonnepanelenvoordeel.be vind je uitgebreide info over het productaanbod van Inventec Energy. Met behulp van de zon stroom opwekken, minder uitstoot van CO-2, en besparen op de energierekening door de terugdraaiende teller. Een van de meest toegepaste panelen is de Black Knight series 250 met een behoorlijke vermogen van 250 Wattpiek wat staat voor een opbrengst van ongeveer 215 kWh.

  • De zonnepanelen van Inventec Energy zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Zorg dragen voor je eigen stroom op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Interessante terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkInventec Energy
Populair zonnepaneelBlack Knight series 250
Vermogen (Wattpiek)250
Jaaropbrengst (kWh) 215
Potentiële besparing€47

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Inventec Energy zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Inventec Energy kopen in België? De fabrikant werkt met een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welke serie rijmt met uw energiegebruik. Misschien kunt u aan de slag met de Black Knight series 250 met een mooi vermogen van 250 Wattpiek. Desondanks, misschien zoekt u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Inventec Energy installateur.
  6. De pv-panelen worden netjes aangesloten, het besparen kan beginnen!

Hoeveel energiepremie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Benieuwd naar de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in juni 2024? Het merk Inventec Energy verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% kan je een model als Black Knight series 250 met een mooie korting kopen. In het kader daarvan stelt de Belgische overheid wel een paar reglementen. De woning moet minimaal 10 jaar oud zijn. De zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Walhain, Destelbergen en Tintigny, Hastière, Comblain-Au-Pont en Geel.

Zijn deze Inventec Energy zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. De prijs is niet al te hoog, en een uitstekend rendement. Vergelijk ook altijd de Inventec Energy zonnepanelen in juni 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn IFRISOL, IBC Solar en Hyundai solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!