Risen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Zoek jij milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Risen? Middels onze tool achterhaal je praktische details over het merk Risen. Een innovatieve manier om zelf stroom op te wekken, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening met de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de SYP250M met een vermogen van circa 244 Wattpiek, wat overeenkomt met een opbrengst van 210 kWh.

  • De zonnepanelen van Risen zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Stroom genereren met behulp van de zon.
  • Beperkte CO-2 uitstoot.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in mei 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkRisen
Populair type paneelSYP250M
Vermogen (Wattpiek)244
Jaaropbrengst (kWh) 210
Besparing paneel€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Risen zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van Risen kopen in België? Dit merk levert verschillende soorten systemen voor elk type dak. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie rijmt met uw woning. Dat kan zijn de SYP250M met een uitstekend vermogen van 244 Wattpiek. Doch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar een hogere opbrengst? Bezoek eens een showroom, om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is het gewenste paneel (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte Risen installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Hoeveel energiepremie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in mei 2024? De aanbieder Risen biedt interessante modellen. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% kan jij het systeem SYP250M met een interessante korting aanschaffen. Daarvoor hanteren ze wel verscheidene richtlijnen. De woning in kwestie moet tenminste 10 jaar oud zijn. Jouw eigen zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Vind een erkende installateur in België, bijvoorbeeld in Asse, Wichelen en Herbeumont, Ham-Sur-Heure, Crisnée en Aartselaar.

Zijn de Risen zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets zo dat ze al op vele daken liggen. Niet al te duur, en een flink rendement. Cruciaal: vergelijk de Risen zonnepanelen in mei 2024 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrerende merken zijn Renesola, Recom en REC


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!