Recom

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Recom? Dankzij deze pagina check je handige informatie over het aanbod van Recom. Met behulp van de zon stroom opwekken, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een van de meest toegepaste panelen is de Recom 270 Poly Smart Series met een uitstekend vermogen van 270 Wattpiek waarmee je een jaarlijkse opbrengst haalt van ongeveer 232 kWh.

  • De zonnepanelen van Recom zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Zorg dragen voor je eigen stroom op een efficiënte manier.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Een korte terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkRecom
Populair paneelRecom 270 Poly Smart Series
Vermogen (Wattpiek)270
Jaaropbrengst (kWh) 232
Besparing in €€51

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Recom zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van Recom kopen in België? De fabrikant biedt verschillende soorten systemen voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welke oplossing rijmt met uw situatie. Een populair type is de Recom 270 Poly Smart Series met een vermogen van 270 Wattpiek. Toch, misschien zoekt u meer Wattpiek? Maak een afspraak bij een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef uw voorkeur voor het type paneel (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Recom installateur.
  6. De pv-panelen worden gemonteerd, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Krijg een energiepremie voor mijn zonnepanelen?

Benieuwd naar de mogelijke subsidie/premie voor panelen in december 2023? De aanbieder Recom heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kun je bijvoorbeeld het type Recom 270 Poly Smart Series met een mooie korting laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan enkele voorwaarden. De woning in kwestie moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. De zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Pepingen, Waasmunster en Saint-Hubert, Charleroi, Donceel en Hemiksem.

Zijn de Recom zonnepanelen gekeurd?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze erg in trek zijn. Niet al te duur, en een uitstekend rendement per jaar. Cruciaal: vergelijk de Recom zonnepanelen in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn REC, Qcells en PhonoSolar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!