REC

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in duurzame zonnepanelen van REC? Met behulp van onze website achterhaal je praktische gegevens over het merk REC. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de REC245PE met een vermogen van circa 242 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 208 kWh.

  • De zonnepanelen van REC zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Zorg dragen voor je eigen stroom met behulp van de zon.
  • Beperkte CO-2 uitstoot.
  • Prima terugverdientijd met behulp van het gereduceerde 6% BTW-tarief op panelen in mei 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkREC
Populair modelREC245PE
Vermogen (Wattpiek)242
Jaaropbrengst (kWh) 208
Besparing paneel€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


REC zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van REC kopen in België? De fabrikant biedt verschillende soorten systemen voor elk budget. Vraag bij uw monteur welke oplossing handig is voor uw wensen. Wellicht is dit de REC245PE met een gemiddeld vermogen van 242 Wattpiek. Advies: misschien vraagt u meer kracht. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende REC installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, vraag ook meteen de BTW terug.

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Wil je meer weten over de subsidie/premie waar u recht op heeft bij deze panelen in mei 2024? Het merk REC verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan jij het systeem REC245PE met een stevige korting kopen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel enkele voorwaarden. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. Een goede zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Beersel, Zele en Léglise, Doische, Remicourt en Berlaar.

Zijn deze REC zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat veel Belgen kiezen voor dit merk. De prijs is niet al te hoog, en een mooi vermogen. Niet vergeten, vergelijk de REC zonnepanelen in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van Qcells, PhonoSolar en Panasonic


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!