PhonoSolar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij duurzame zonnepanelen van PhonoSolar? Aan de hand van de zonnepanelen-vergelijker vind je nuttige data over de installaties van PhonoSolar. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de PS230P-20/U met een interessant vermogen van 236 Wattpiek, wat betekent een opbrengst van 203 kWh.

  • De zonnepanelen van PhonoSolar zijn een uitstekende investering.
  • Elektriciteit genereren op een duurzame manier!
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW regeling in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkPhonoSolar
Populair modelPS230P-20/U
Vermogen (Wattpiek)236
Jaaropbrengst (kWh) 203
Energiebesparing per paneel€45

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


PhonoSolar zonnepanelen kopen?

Direct zonnepanelen van PhonoSolar kopen in België? De aanbieder verkoopt een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welke oplossing past bij uw situatie. Populair is de PS230P-20/U met een geschat vermogen van 236 Wattpiek. Advies: mogelijkerwijs zoekt u meer Wattpiek? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Geef uw voorkeur voor het type paneel (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga in zee met een erkende PhonoSolar installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, vraag ook meteen de BTW terug.

Krijg een energiepremie voor mijn zonnepanelen?

Benieuwd naar de huidige subsidie/premie voor panelen als deze in juli 2024? Het merk PhonoSolar biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de 6% BTW-regeling kan je bijvoorbeeld het type PS230P-20/U met een stevige korting laten monteren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan allerlei voorwaarden. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet 10 jaar of ouder zijn. Een erkende zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Linkebeek, Hamme en Neufchâteau, Couvin, Awans en Duffel.

Zijn de PhonoSolar zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets zo dat ze erg in trek zijn. Het is betaalbaar, en een flink vermogen (Wattpiek). Tip: Vergelijk de PhonoSolar zonnepanelen in juli 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Panasonic, Orange Solar en NSP


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!