LDK Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van de aanbieder LDK Solar? Aan de hand van onze vergelijker bekijk je waardevolle gegevens over het aanbod van LDK Solar. Een duurzame manier om stroom op te wekken, minder uitstoot van CO-2, en een structureel lagere energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de LDK Solar Mono 275 met een uitstekend vermogen van 275Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 237 kWh.

  • De zonnepanelen van LDK Solar zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Je eigen elektriciteit opwekken op een efficiënte manier.
  • innovatieve CO-2 vermindering.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd met behulp van het gereduceerde 6% BTW-tarief op panelen in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkLDK Solar
Populair type paneelLDK Solar Mono 275
Vermogen (Wattpiek)275
Jaaropbrengst (kWh) 237
Besparing p/paneel€52

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


LDK Solar zonnepanelen kopen?

Direct zonnepanelen van LDK Solar kopen in België? Deze fabrikant hanteert meerdere type producten voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke oplossing relevant is voor uw woning. Misschien kunt u aan de slag met de LDK Solar Mono 275 met een vermogen van 275 Wattpiek. Toch, mogelijkerwijs vraagt u meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele LDK Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden geplaatst, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Heb ik recht op een energiepremie?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in december 2023? De aanbieder LDK Solar heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Door gebruik te maken van de 6% BTW-regeling kan je o.a. het type LDK Solar Mono 275 met een royale “korting” kopen. Hiervoor stelt de Belgische overheid wel een aantal reglementen. De woning moet tenminste 10 jaar oud zijn. Een erkende zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Court-Saint-Etienne, Beveren-Waas en Virton, Beauraing, Héron en Dessel.

Zijn de LDK Solar zonnepanelen beoordeeld?

Deze zonnecellen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. Relatief goedkoop, en een uitstekend vermogen. Belangrijk: vergelijk de LDK Solar zonnepanelen in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Kyocera, Jinko Solar en JA Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!