Bisol

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van de fabrikant Bisol? Middels deze website check je veelzijdige info over de installaties van Bisol. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de BMU-215-2/221 met een geschat vermogen van 229 Wattpiek waarmee je een jaarlijkse opbrengst haalt van ongeveer 197 kWh.

  • De zonnepanelen van Bisol zijn erg interessant voor uw woning.
  • Elektriciteit genereren op een efficiënte manier.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Een snelle terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkBisol
Populair typeBMU-215-2/221
Vermogen (Wattpiek)229
Jaaropbrengst (kWh) 197
Besparing paneel€43

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Bisol zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Bisol kopen in België? Deze aanbieder verkoopt een veelzijdig aanbod voor elk budget. Vraag bij uw monteur welk paneel rijmt met uw energiegebruik. Een populair type is de BMU-215-2/221 met een interessant vermogen van 229 Wattpiek. Doch, misschien bent u op zoek naar meer Wattpiek? Ga gerust langs een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Bisol installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, vraag ook meteen de BTW terug.

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidie/premie voor panelen als deze in december 2023? De aanbieder Bisol verkoopt meerdere types die zeer toegankelijk zijn. Dankzij het speciale 6% BTW-tarief kun je bijvoorbeeld het type BMU-215-2/221 met een interessante korting kopen. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel enkele voorwaarden. Jouw woning moet in ieder geval 10 jaar oud zijn. Een gemiddelde zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Bekijk welke installateurs er in België zijn, bijvoorbeeld in Oudergem, Pittem en Mont-De-L’Enclus, Malmedy, Bilzen en Wijnegem.

Zijn de Bisol zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat veel mensen kiezen voor dit merk. De prijs is niet al te hoog, en een fors vermogen. Tip: Vergelijk de Bisol zonnepanelen in december 2023 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrenten zijn o.a. BenQ, Bauer en Axsun


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!