Bauer

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij duurzame zonnepanelen van de leverancier Bauer? Dankzij onze tool lees je veelzijdige gegevens over het aanbod van Bauer. Dankzij het zonlicht elektriciteit opwekken, CO-2 vriendelijk, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de Bauer BS-260-6MB-EU2 met een vermogen van circa 260 Wattpiek, wat betekent een opbrengst van 224 kWh.

  • De zonnepanelen van Bauer zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Zelf elektriciteit opwekken met behulp van de zon.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Interessante terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkBauer
Populair paneelBauer BS-260-6MB-EU2
Vermogen (Wattpiek)260
Jaaropbrengst (kWh) 224
Besparing p/paneel€49

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Bauer zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Bauer kopen in België? De aanbieder levert een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk paneel handig is voor uw situatie. Dat kan zijn de Bauer BS-260-6MB-EU2 met een vermogen van 260 Wattpiek. Toch, mogelijk wenst u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om het ideale paneel te vinden.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (polykristallijn of monokristallijn ).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Bauer installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op een energiepremie?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in juli 2024? De aanbieder Bauer verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Door te profiteren van het speciale 6% BTW-tarief kan jij het systeem Bauer BS-260-6MB-EU2 met een stevige korting laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel een aantal voorwaarden. Het huis in kwestie moet in ieder geval 10 jaar oud zijn. Een gemiddelde zonnepanelen installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Ook rondom zonneboilers. Bekijk welke installateurs er in België zijn, bijvoorbeeld in Evere, Dentergem en Estaimpuis, Aywaille, Kortessem en Antwerpen.

Zijn deze Bauer zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze erg in trek zijn. Relatief goedkoop, en een uitstekend vermogen (Wattpiek). Niet vergeten, vergelijk de Bauer zonnepanelen in juli 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn Axsun, Axitec en Aventia Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!