Axsun

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Behoefte aan duurzame zonnepanelen van de fabrikant Axsun? Middels onze vergelijker lees je veelzijdige info over de pv-panelen van Axsun. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, significant minder CO2-uitstoot, en fors besparen op de energiekosten met de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de Axsun AX P60-260 met een geschat vermogen van 260Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 224 kWh.

  • De zonnepanelen van Axsun zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Zelf stroom opwekken op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Uitstekende terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW-constructie in april 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkAxsun
Populair paneelAxsun AX P60-260
Vermogen (Wattpiek)260
Jaaropbrengst (kWh) 224
Besparing per paneel€49

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Axsun zonnepanelen kopen?

Direct zonnepanelen van Axsun kopen in België? Dit merk staat bekend om een perfect productaanbod voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welke installatie geschikt is voor uw type dak. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Axsun AX P60-260 met een vermogen van 260 Wattpiek. Advies: mogelijkerwijs wilt u een hogere opbrengst? Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is het gewenste paneel (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Axsun installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, regel meteen de BTW teruggave!

Heb ik recht op energiepremie van de overheid bij deze zonnepanelen?

Benieuwd naar de huidige subsidies en premies voor panelen in april 2024? De aanbieder Axsun biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan jij het systeem Axsun AX P60-260 met een royale “korting” op je dak leggen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt de Belgische overheid wel een aantal voorschriften. Het huis in kwestie moet minimaal 10 jaar oud zijn. De zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Vind een erkende installateur in België, bijvoorbeeld in Jette, Wielsbeke en Moeskroen, Theux, Herstappe en Kortenaken.

Zijn deze Axsun zonnepanelen beoordeeld?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Dat is natuurlijk de reden dat veel mensen kiezen voor dit merk. Niet al te duur, en een mooi vermogen. Niet vergeten, vergelijk de Axsun zonnepanelen in april 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Axitec, Aventia Solar en Avancis


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!