Viessmann

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in duurzame zonnepanelen van de aanbieder Viessmann? Via deze pagina lees je uitgebreide informatie over het aanbod van Viessmann. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de Viessmann Vitovolt 300 – P260 met een prima vermogen van 260 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 224 kWh.

  • De zonnepanelen van Viessmann zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Elektriciteit genereren op een innovatieve manier.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Prima terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkViessmann
Populair typeViessmann Vitovolt 300 – P260
Vermogen (Wattpiek)260
Jaaropbrengst (kWh) 224
Besparing p/paneel€49

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Viessmann zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Viessmann kopen in België? Deze fabrikant heeft allerlei installaties in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing relevant is voor uw type dak. Dat kan zijn de Viessmann Vitovolt 300 – P260 met een prima vermogen van 260 Wattpiek. Desondanks, mogelijk zoekt u meer Wattpiek? Ga gerust langs een showroom, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Viessmann installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Wil je meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in juli 2024? Het merk Viessmann verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief mag jij het speciale product Viessmann Vitovolt 300 – P260 tegen een mooi kortingstarief laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen stelt de Belgische overheid wel meerdere voorwaarden. De woning moet tenminste 10 jaar oud zijn. Een erkende zonnepanelen installateur weet hier vaak ook meer over. Hij kan ook informeren over zonneboilers. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Boortmeerbeek, Evergem en Anzegem, Boussu, Sankt-Vith en Brugge.

Zijn de Viessmann zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Dat is natuurlijk de reden dat ze erg in trek zijn. De prijs is niet al te hoog, en een interessant rendement. Niet vergeten, vergelijk de Viessmann zonnepanelen in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn UPT Solar, Ulica Solar en Ubbink


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!