Tamesol

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Zoek jij milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Tamesol? Middels deze pagina lees je uitgebreide details over het assortiment van Tamesol. Met behulp van de zon stroom opwekken, CO-2 vriendelijk, en besparen op de energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een van de meest toegepaste panelen is de Tamesol TM P660270DG met een prima vermogen van 270 Wattpiek, wat overeenkomt met een opbrengst van 232 kWh.

  • De zonnepanelen van Tamesol zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Je eigen elektriciteit opwekken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in februari 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkTamesol
Populair pv-paneelTamesol TM P660270DG
Vermogen (Wattpiek)270
Jaaropbrengst (kWh) 232
Besparing p/paneel€51

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Tamesol zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van Tamesol kopen in België? Deze aanbieder werkt met een zeer divers assortiment voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welk type in lijn is met uw situatie. Een populair type is de Tamesol TM P660270DG met een gemiddeld vermogen van 270 Wattpiek. Echter, mogelijkerwijs vraagt u een hogere opbrengst? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende panelen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Geef uw voorkeur voor het type paneel (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Tamesol installateur.
  6. De pv-panelen worden gemonteerd, regel meteen de BTW teruggave!

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie/premie waar u recht op heeft bij deze panelen in februari 2024? De fabrikant Tamesol heeft diverse opties. Door gebruik te maken van de 6% BTW-regeling kan je o.a. het type Tamesol TM P660270DG met een fikse korting kopen. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan verschillende reglementen. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. Een lokale zonnepanelen installateur weet hier vaak ook meer over. Hij kan ook informeren over zonneboilers. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Tervuren, De Pinte en Jabbeke, Estinnes, Eupen en Lummen.

Zijn de Tamesol zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Mede daardoor is het zo dat ze al op heel veel daken liggen. Daarbinnen vallen en een flink rendement. Tip: Vergelijk de Tamesol zonnepanelen in februari 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Talesun, Suntech en Sunrise Solartech


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!