Suntech

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Op zoek naar duurzame zonnepanelen van Suntech? Dankzij zonnepanelenvoordeel.be check je bruikbare gegevens over het aanbod van Suntech. Een duurzame manier om stroom op te wekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de STP205-18/Ud met een uitstekend vermogen van 214Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 184 kWh.

  • De zonnepanelen van Suntech zijn een duurzame investering.
  • Stroom genereren op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkSuntech
Populair zonnepaneelSTP205-18/Ud
Vermogen (Wattpiek)214
Jaaropbrengst (kWh) 184
Besparing paneel€40

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Suntech zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Suntech kopen in België? Dit merk werkt met een veelzijdig aanbod voor elk type dak. Informeer bij uw installateur welk systeem aansluit op uw stroomverbruik. Een populair type is de STP205-18/Ud met een prima vermogen van 214 Wattpiek. Echter, mogelijkerwijs zoekt u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende panelen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat is het gewenste paneel (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Suntech installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, vergeet niet de BTW terug te vragen!

Heb ik recht op energiepremie van de overheid bij deze zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de mogelijke subsidie/premie voor panelen in december 2023? De fabrikant Suntech verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% mag je het unieke type STP205-18/Ud met een royale “korting” laten installeren. Hiervoor gelden wel meerdere bepalingen. De woning in kwestie moet minimaal 10 jaar oud zijn. Een goede zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Bertem, Merelbeke en Gistel, Braine-Le-Comte, Oupeye en Halen.

Zijn de Suntech zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Mede daardoor is het zo dat ze al op vele daken liggen. Daarbinnen vallen en een uitstekend vermogen (Wattpiek). Handig, vergelijk deze Suntech zonnepanelen in december 2023 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Sunrise Solartech, Sunpower en Sunowe Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!