Sunpower

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij duurzame zonnepanelen van de leverancier Sunpower? Middels deze pagina tref je praktische info aangaande de pv-panelen van Sunpower. Met behulp van de zon stroom opwekken, significant minder CO2-uitstoot, en fors besparen op de energiekosten door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een uitstekend paneel is de SPR-327NE-WHT-D met een interessant vermogen van 326Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 280 kWh.

  • De zonnepanelen van Sunpower zijn een investering voor de toekomst.
  • Elektriciteit genereren met behulp van de zon.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de 6% BTW regeling april 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkSunpower
Populair typeSPR-327NE-WHT-D
Vermogen (Wattpiek)326
Jaaropbrengst (kWh) 280
Energiebesparing per paneel€62

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Sunpower zonnepanelen kopen?

Enthousiast, en wil je zonnepanelen van Sunpower kopen in België? Deze aanbieder heeft een veelzijdig aanbod in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welke serie in lijn is met uw energiegebruik. Misschien kunt u aan de slag met de SPR-327NE-WHT-D met een uitstekend vermogen van 326 Wattpiek. Advies: wellicht vraagt u meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare Sunpower installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, het besparen kan beginnen!

Krijg een energiepremie voor mijn zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar subsidie en premie voor panelen in april 2024? Het merk Sunpower heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Door te profiteren van het verslaagde 6% BTW tarief mag je het unieke type SPR-327NE-WHT-D met een aantrekkelijke korting kopen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet de aanvraag voldoen aan een aantal regels. Jouw woning moet 10 jaar of ouder zijn. Een erkende zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Zoek nu zelf een installateur in België, bijvoorbeeld in Huldenberg, Deinze en Bredene, Le Roeulx, Herve en Houthalen-Helchteren.

Zijn de Sunpower zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Het is niet voor niets zo dat ze al op vele daken liggen. Relatief goedkoop, en een interessant vermogen. Belangrijk: vergelijk de Sunpower zonnepanelen in april 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrerende merken zijn Sunowe Solar, Sunhappy en Sunerg


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!