Sunrise Solartech

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van de leverancier Sunrise Solartech? Middels deze website bekijk je uitgebreide details aangaande de pv-panelen van Sunrise Solartech. Een duurzame manier om stroom op te wekken, minder uitstoot van CO-2, en besparen op de energierekening met de terugdraaiende teller. Een uitstekend paneel is de SRM 180D72-GE met een prima vermogen van 182 Wattpiek, wat overeenkomt met een opbrengst van 157 kWh.

  • De zonnepanelen van Sunrise Solartech zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Stroom genereren met gratis zonlicht.
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Een korte terugverdientijd met behulp van het gereduceerde 6% BTW-tarief op panelen in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkSunrise Solartech
Populair pv-paneelSRM 180D72-GE
Vermogen (Wattpiek)182
Jaaropbrengst (kWh) 157
Besparing in €€34

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Sunrise Solartech zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van Sunrise Solartech kopen in België? De fabrikant staat bekend om een veelzijdig aanbod voor elk type dak. Probeer uit te vinden welke oplossing handig is voor uw voorkeuren. Wellicht is dit de SRM 180D72-GE met een prima vermogen van 182 Wattpiek. Let op: mogelijkerwijs wenst u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Sunrise Solartech installateur.
  6. De pv-panelen worden netjes aangesloten, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Heb ik recht op een energiepremie?

Benieuwd naar de opties voor subsidie / een premie voor panelen in december 2023? Het merk Sunrise Solartech heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan jij het systeem SRM 180D72-GE met een stevige korting laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan enkele bepalingen. De woning in kwestie moet tenminste 10 jaar oud zijn. Een gemiddelde zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Oud-Heverlee, Nazareth en Oudenburg, Frameries, Blégny en Herk-De-Stad.

Zijn deze Sunrise Solartech zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat ze al op vele daken liggen. Hierin staan en een uitstekend vermogen (Wattpiek). Handig, vergelijk deze Sunrise Solartech zonnepanelen in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Populaire merken zijn Sunpower, Sunowe Solar en Sunhappy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!