Soluxtec

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in duurzame zonnepanelen van Soluxtec? Dankzij deze pagina lees je uitgebreide info over het merk Soluxtec. Een innovatieve manier om zelf stroom op te wekken, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met behulp van de terugdraaiende teller. Een van de meest toegepaste panelen is de Modul multi serie 265wp met een behoorlijke vermogen van 265 Wattpiek wat staat voor een opbrengst van ongeveer 228 kWh.

  • De zonnepanelen van Soluxtec zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Zelf stroom opwekken met gratis zonlicht.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in april 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkSoluxtec
Populair type paneelModul multi serie 265wp
Vermogen (Wattpiek)265
Jaaropbrengst (kWh) 228
Besparing paneel€50

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Soluxtec zonnepanelen kopen?

Direct zonnepanelen van Soluxtec kopen in België? De aanbieder biedt een perfect productaanbod voor elk type dak. Analyseer de verschillen en check welk systeem geschikt is voor uw energiegebruik. Populair is de Modul multi serie 265wp met een prima vermogen van 265 Wattpiek. Belangrijk: wellicht wenst u meer power. Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Soluxtec installateur.
  6. De pv-panelen worden geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidie/premie voor panelen in april 2024? De fabrikant Soluxtec heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% kan je een model als Modul multi serie 265wp met een royale “korting” laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel meerdere bepalingen. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet 10 jaar of ouder zijn. Een goede zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Kom vandaag nog in contact met een installateur in België, bijvoorbeeld in Kraainem, Maarkedal en Blankenberge, Momignies, Visé en Schilde.

Zijn deze Soluxtec zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. De prijs is niet al te hoog, en een flink vermogen (Wattpiek). Advies: vergelijk deze Soluxtec zonnepanelen in april 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Solsonica, Solibro en SolarWorld


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!