Longi Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in besparende zonnepanelen van het merk Longi Solar? Middels onze website achterhaal je nuttige info over het productaanbod van Longi Solar. Een duurzame manier om stroom op te wekken, significant minder CO2-uitstoot, en flink minder betalen voor energie door de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de Longi Solar LR6-72MPH-370M met een behoorlijke vermogen van 370Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 318 kWh.

  • De zonnepanelen van Longi Solar zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Zelf stroom opwekken op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie.
  • Uitstekende terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in december 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkLongi Solar
Populair paneelLongi Solar LR6-72MPH-370M
Vermogen (Wattpiek)370
Jaaropbrengst (kWh) 318
Besparing in €€70

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Longi Solar zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Longi Solar kopen in België? Dit merk biedt een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welk model aansluit op uw energiegebruik. Populair is de Longi Solar LR6-72MPH-370M met een vermogen van 370 Wattpiek. Toch, mogelijkerwijs wenst u een hogere opbrengst? Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Longi Solar installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, vraag ook meteen de BTW terug.

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidies en premies voor panelen in december 2023? De fabrikant Longi Solar heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief mag je het unieke type Longi Solar LR6-72MPH-370M met een stevige korting laten monteren. Hiervoor stelt de Belgische overheid wel allerlei regels. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet 10 jaar of ouder zijn. Een lokale zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Bekijk welke installateurs er in België zijn, bijvoorbeeld in Halle, Kruibeke en Meix-Devant-Virton, Rochefort, Geer en Lier.

Zijn de Longi Solar zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat veel Belgen kiezen voor dit merk. Het is betaalbaar, en een mooi vermogen (Wattpiek). Belangrijk: vergelijk de Longi Solar zonnepanelen in december 2023 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn LG, LDK Solar en Kyocera


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!