Gista

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van de fabrikant Gista? Middels deze website bekijk je bruikbare informatie over het productaanbod van Gista. Een milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken, minder uitstoot van CO-2, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de Gista GS6P60-250W met een fors vermogen van 250Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 215 kWh.

  • De zonnepanelen van Gista zijn een duurzame investering.
  • Stroom genereren op een efficiënte manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot.
  • Een snelle terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkGista
Populair pv-paneelGista GS6P60-250W
Vermogen (Wattpiek)250
Jaaropbrengst (kWh) 215
Besparing per paneel€47

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Gista zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Gista kopen in België? Deze leverancier werkt met een veelzijdig aanbod voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welke installatie in lijn is met uw woning. Dat kan zijn de Gista GS6P60-250W met een uitstekend vermogen van 250 Wattpiek. Desondanks, wellicht vraagt u meer Wattpiek? Maak een afspraak bij een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Geef uw voorkeur voor het type paneel (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Gista installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Meer weten over de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in juni 2024? De fabrikant Gista heeft een aantal zeer betaalbare panelen in het assortiment. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan je bijvoorbeeld het type Gista GS6P60-250W met een royale “korting” kopen. Daarvoor zijn er wel enkele regels. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Ook rondom zonneboilers. Bekijk welke installateurs er in België zijn, bijvoorbeeld in Lasne, Langemark-Poelkapelle en Vaux-Sur-Sûre, Ohey, Peer en Beerse.

Zijn deze Gista zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets zo dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. Niet al te duur, en een uitstekend vermogen. Belangrijk: vergelijk de Gista zonnepanelen in juni 2024 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Gintech, First Solar en Eurener


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!