First Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van het merk First Solar? Dankzij de zonnepanelen-vergelijker ontdek je nuttige informatie over het assortiment van First Solar. Met behulp van de zon stroom opwekken, significant minder CO2-uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de FS-4117-2 117W met een prima vermogen van 120Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 103 kWh.

  • De zonnepanelen van First Solar zijn een investering voor de toekomst.
  • Je eigen elektriciteit opwekken op een effectieve manier!
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Uitstekende terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkFirst Solar
Populair type paneelFS-4117-2 117W
Vermogen (Wattpiek)120
Jaaropbrengst (kWh) 103
Besparing in €€23

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


First Solar zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van First Solar kopen in België? De fabrikant biedt een breed scala aan oplossingen voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welke serie past bij uw woning. Dat kan zijn de FS-4117-2 117W met een vermogen van 120 Wattpiek. Let op: wellicht bent u op zoek naar meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een professionele First Solar installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, en u begint met besparen.

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidie / een premie voor panelen in juli 2024? De fabrikant First Solar heeft diverse opties. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kan je o.a. het type FS-4117-2 117W tegen een mooi kortingstarief laten monteren. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan een paar bepalingen. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet 10 jaar of langer geleden gebouwd zijn. Een lokale zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Ramillies, Moorslede en Martelange, Assesse, Leopoldsburg en Hoogstraten.

Zijn deze First Solar zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. In deze lijst staan en een fors rendement. Handig, vergelijk deze First Solar zonnepanelen in juli 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Eurener, ET Solar en Eging PV


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!