BYD

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van de leverancier BYD? Via zonnepanelenvoordeel.be bekijk je bruikbare informatie over het productaanbod van BYD. Een duurzame manier om stroom op te wekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening vanwege de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de BYD 240P6-30 met een vermogen van 244 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 210 kWh.

  • De zonnepanelen van BYD zijn een uitstekende investering.
  • Zelf stroom opwekken op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Uitstekende terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW regeling in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkBYD
Populair pv-paneelBYD 240P6-30
Vermogen (Wattpiek)244
Jaaropbrengst (kWh) 210
Besparing in €€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


BYD zonnepanelen kopen?

Enthousiast, en wil je zonnepanelen van BYD kopen in België? Deze producent biedt een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk systeem rijmt met uw type dak. Misschien kunt u aan de slag met de BYD 240P6-30 met een prima vermogen van 244 Wattpiek. Echter, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer Wattpiek? Showrooms zijn dan geschikt om verschillende panelen in werking te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Geef uw voorkeur voor het type paneel (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische BYD installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, regel meteen de BTW teruggave!

Heb ik recht op energiepremie van de overheid bij deze zonnepanelen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidie/premie voor panelen als deze in juni 2024? De aanbieder BYD heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kun je bijvoorbeeld het type BYD 240P6-30 met een stevige korting laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel allerlei condities. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. Een erkende zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Vorst, Meulebeke en Ath, Stoumont, Sint-Truiden en Herentals.

Zijn de BYD zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen staan goed bekend. Het is niet voor niets zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. In deze lijst staan en een flink vermogen. Belangrijk: vergelijk de BYD zonnepanelen in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Boviet, BLD Solar en Bisol


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!