BLD Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van de leverancier BLD Solar? Middels zonnepanelenvoordeel.be ontdek je veelzijdige informatie over het aanbod van BLD Solar. Met behulp van de zon stroom opwekken, minder uitstoot van CO-2, en besparen op de energierekening vanwege de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de BLD Solar M72PCS-270W met een fors vermogen van 270 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 232 kWh.

  • De zonnepanelen van BLD Solar zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Zelf stroom opwekken met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkBLD Solar
Populair paneelBLD Solar M72PCS-270W
Vermogen (Wattpiek)270
Jaaropbrengst (kWh) 232
Energiebesparing per paneel€51

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


BLD Solar zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van BLD Solar kopen in België? Deze producent hanteert allerlei installaties in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type past bij uw wensen. Een populair type is de BLD Solar M72PCS-270W met een mooi vermogen van 270 Wattpiek. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u een hogere opbrengst? Showrooms zijn dan geschikt om de populaire panelen aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte BLD Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden netjes aangesloten, regel meteen de BTW teruggave!

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Benieuwd naar de huidige subsidies en premies voor panelen in juli 2024? De aanbieder BLD Solar biedt interessante modellen. Door te profiteren van het speciale 6% BTW-tarief kan je bijvoorbeeld het type BLD Solar M72PCS-270W met een fikse korting laten plaatsen. Hiervoor hanteren ze wel allerlei voorwaarden. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Watermaal-Bosvoorde, Wingene en Celles, Stavelot, Riemst en Borsbeek.

Zijn de BLD Solar zonnepanelen gekeurd?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. Hierin staan en een mooi vermogen (Wattpiek). Handig, vergelijk deze BLD Solar zonnepanelen in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Bisol, BenQ en Bauer


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!