Avancis

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Zoek jij milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Avancis? Middels onze vergelijker lees je praktische info over het productaanbod van Avancis. Een duurzame manier om stroom op te wekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening vanwege de terugdraaiende teller. Een paneel dat populair is, is de Avancis PowerMax 140 met een vermogen van 140 Wattpiek, wat overeenkomt met een opbrengst van 120 kWh.

  • De zonnepanelen van Avancis zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Zelf stroom opwekken op een innovatieve manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot.
  • Uitstekende terugverdientijd door ze aan te schaffen tegen slechts 6% BTW in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkAvancis
Populair type paneelAvancis PowerMax 140
Vermogen (Wattpiek)140
Jaaropbrengst (kWh) 120
Besparing p/paneel€26

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Avancis zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van Avancis kopen in België? Deze leverancier verkoopt een perfect productaanbod voor elk type dak. Achterhaal bij de leverancier welke installatie geschikt is voor uw voorkeuren. Populair is de Avancis PowerMax 140 met een geschat vermogen van 140 Wattpiek. Desondanks, wellicht vraagt u meer vermogen. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Avancis installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, regel meteen de BTW teruggave!

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Benieuwd naar de opties voor subsidie / een premie voor panelen in juni 2024? De fabrikant Avancis heeft diverse opties. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kan je een model als Avancis PowerMax 140 met een royale “korting” kopen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan heb je te maken met een paar regels. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Zoek nu zelf een installateur in België, bijvoorbeeld in Koekelberg, Koekelare en Rumes, Aubel, Maaseik en Zoutleeuw.

Zijn de Avancis zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor dit merk. Relatief goedkoop, en een fors rendement. Cruciaal: vergelijk de Avancis zonnepanelen in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Autarco, Atersa en Astronergy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!