Atersa

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van Atersa? Met behulp van deze website check je veelzijdige info aangaande de pv-panelen van Atersa. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening door de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de Atersa A-250P +Ultra met een fors vermogen van 250Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 215 kWh.

  • De zonnepanelen van Atersa zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Stroom genereren op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Uitstekende terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW regeling in september 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkAtersa
Populair modelAtersa A-250P +Ultra
Vermogen (Wattpiek)250
Jaaropbrengst (kWh) 215
Gemiddelde besparing€47

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Atersa zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Atersa kopen in België? De aanbieder staat bekend om een zeer divers assortiment voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welk paneel past bij uw energiegebruik. Mogelijk is dat de Atersa A-250P +Ultra met een prima vermogen van 250 Wattpiek. Echter, mogelijk bent u op zoek naar meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Atersa installateur.
  6. De pv-panelen worden gemonteerd, en u begint met besparen.

Zit er een energiepremie op deze zonnepanelen?

Benieuwd naar subsidie en premie voor panelen in september 2023? De aanbieder Atersa heeft een aantal zeer betaalbare panelen in het assortiment. Door te profiteren van het speciale 6% BTW-tarief kan je o.a. het type Atersa A-250P +Ultra met een royale “korting” laten plaatsen. Hiervoor zijn er wel een paar bepalingen. Het huis in kwestie moet in ieder geval 10 jaar oud zijn. Een erkende zonnepanelen installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Ook rondom zonneboilers. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Anderlecht, De Panne en Tournai, Trooz, As en Tielt-Winge.

Zijn de Atersa zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat veel Belgen kiezen voor dit merk. De prijs is niet al te hoog, en een fors vermogen (Wattpiek). Advies: vergelijk deze Atersa zonnepanelen in september 2023 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Astronergy, Amerisolar en Aleo Solar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!