Shinetime

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van het merk Shinetime? Via onze tool tref je nuttige informatie over het productaanbod van Shinetime. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de Shinetime XTP6-60-255 met een vermogen van 255Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 219 kWh.

  • De zonnepanelen van Shinetime zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Zelf stroom opwekken op een efficiënte manier.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Interessante terugverdientijd door gebruik te maken van de 6% BTW regeling april 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkShinetime
Populair typeShinetime XTP6-60-255
Vermogen (Wattpiek)255
Jaaropbrengst (kWh) 219
Besparing p/paneel€48

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Shinetime zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Shinetime kopen in België? De fabrikant levert een perfect productaanbod voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welke oplossing geschikt is voor uw wensen. Dat kan zijn de Shinetime XTP6-60-255 met een vermogen van 255 Wattpiek. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u een hogere opbrengst? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Shinetime installateur.
  6. De pv-panelen worden geplaatst, vraag ook meteen de BTW terug.

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Benieuwd naar subsidie en premie voor panelen in april 2024? Het merk Shinetime heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief mag jij het speciale product Shinetime XTP6-60-255 met een royale “korting” bestellen. Daarvoor zijn er wel meerdere regels. De woning moet 10 jaar of ouder zijn. Een gemiddelde zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Zoek meteen een goede installateur in België, bijvoorbeeld in Merchtem, Haaltert en Manhay, Farciennes, Huy en Boom.

Zijn deze Shinetime zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze al op vele daken liggen. Het is betaalbaar, en een uitstekend rendement per jaar. Handig, vergelijk deze Shinetime zonnepanelen in april 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Sharp, Seraphim en Senersun


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!