Seraphim

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Seraphim? Via zonnepanelenvoordeel.be bekijk je waardevolle info over het aanbod van Seraphim. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de SRP-220-6PB met een prima vermogen van 226 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 194 kWh.

  • De zonnepanelen van Seraphim zijn een investering met respect voor het milieu.
  • Je eigen elektriciteit opwekken op een innovatieve manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in februari 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkSeraphim
Populair modelSRP-220-6PB
Vermogen (Wattpiek)226
Jaaropbrengst (kWh) 194
Energiebesparing per paneel€43

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Seraphim zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van Seraphim kopen in België? Deze aanbieder staat bekend om verschillende soorten systemen voor elk type dak. Vraag bij uw monteur welke oplossing in lijn is met uw stroomverbruik. Mogelijk is dat de SRP-220-6PB met een mooi vermogen van 226 Wattpiek. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer Wattpiek? Bezoek eens een showroom, om verschillende panelen in werking te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Seraphim installateur.
  6. De pv-panelen worden geplaatst, vraag ook meteen de BTW terug.

Zit er een energiepremie op deze zonnepanelen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidie / een premie voor panelen in februari 2024? De fabrikant Seraphim biedt interessante modellen. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% kan je een model als SRP-220-6PB met een mooie korting laten monteren. In het kader daarvan zijn er wel diverse voorschriften. De woning in kwestie moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. Een gemiddelde zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Zoek een aanbieder in België, bijvoorbeeld in Liedekerke, Ninove en Durbuy, Fleurus, Saint-Georges-Sur-Meuse en Rumst.

Zijn deze Seraphim zonnepanelen goedgekeurd?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Dat is natuurlijk de reden dat ze al op vele daken liggen. Het is betaalbaar, en een mooi rendement per jaar. Advies: vergelijk deze Seraphim zonnepanelen in februari 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Populaire merken zijn Senersun, Sanyo en S-energy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!