Sanyo

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van het merk Sanyo? Aan de hand van de zonnepanelen-vergelijker tref je handige data over het aanbod van Sanyo. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, minder uitstoot van CO-2, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de Sanyo HIP-215NKHE5 met een behoorlijke vermogen van 215Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 185 kWh.

  • De zonnepanelen van Sanyo zijn een investering voor de toekomst.
  • Je eigen elektriciteit opwekken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Een korte terugverdientijd door gebruik te maken van de 6% BTW regeling juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkSanyo
Populair type paneelSanyo HIP-215NKHE5
Vermogen (Wattpiek)215
Jaaropbrengst (kWh) 185
Energiebesparing per paneel€41

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Sanyo zonnepanelen kopen?

Overtuigd, en direct zonnepanelen van Sanyo kopen in België? Dit merk heeft verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Informeer bij uw installateur welk systeem rijmt met uw situatie. Dat kan zijn de Sanyo HIP-215NKHE5 met een prima vermogen van 215 Wattpiek. Belangrijk: mogelijk bent u op zoek naar meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Sanyo installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Heb ik recht op een energiepremie?

Wil je meer weten over de opties voor subsidie / een premie voor panelen in juni 2024? De aanbieder Sanyo verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan jij het systeem Sanyo HIP-215NKHE5 tegen een mooi kortingstarief laten plaatsen. Hiervoor gelden wel een paar voorwaarden. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Vraag direct meer info op bij een installateur in België, bijvoorbeeld in Gooik, Aalst en Tellin, Châtelet, Juprelle en Bonheiden.

Zijn de Sanyo zonnepanelen beoordeeld?

Deze zonnecellen krijgen goede recensies. Mede daardoor is het zo dat veel Belgen kiezen voor dit merk. Daarbinnen vallen en een fors vermogen (Wattpiek). Niet vergeten, vergelijk de Sanyo zonnepanelen in juni 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. S-energy, RITEK Solar en Risen Energy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!