RITEK Solar

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Behoefte aan besparende zonnepanelen van het merk RITEK Solar? Met behulp van zonnepanelenvoordeel.be vind je nuttige gegevens over het assortiment van RITEK Solar. Je eigen stroom genereren op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de terugdraaiende teller. Een paneel dat veel geplaatst wordt is de RITEK Solar MM72-6RT-310 met een behoorlijke vermogen van 310Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 267 kWh.

  • De zonnepanelen van RITEK Solar zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Zelf elektriciteit opwekken op een efficiënte manier.
  • innovatieve CO-2 vermindering.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in maart 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkRITEK Solar
Populair modelRITEK Solar MM72-6RT-310
Vermogen (Wattpiek)310
Jaaropbrengst (kWh) 267
Besparing p/paneel€59

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


RITEK Solar zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van RITEK Solar kopen in België? Deze aanbieder biedt een veelzijdig aanbod voor elk soort dak. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie past bij uw woning. Mogelijk is dat de RITEK Solar MM72-6RT-310 met een uitstekend vermogen van 310 Wattpiek. Advies: mogelijkerwijs wilt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om de populaire panelen aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende RITEK Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden gemonteerd, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Hoeveel energiepremie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Wil je meer weten over de huidige subsidies en premies voor panelen in maart 2024? De aanbieder RITEK Solar verkoopt meerdere types die zeer toegankelijk zijn. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kun je bijvoorbeeld het type RITEK Solar MM72-6RT-310 met een fikse korting laten monteren. In het kader daarvan moet je wel voldoen aan diverse reglementen. Het huis waar je ze wilt plaatsen moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. De plaatselijke zonnepanelen installateur kent de regels vaak ook. Ook als je het wilt aanschaffen met een zonneboiler. Zoek nu zelf een installateur in België, bijvoorbeeld in Opwijk, Lebbeke en Marche-En-Famenne, Anderlues, Saint-Nicolas en Edegem.

Zijn deze RITEK Solar zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. Niet al te duur, en een mooi vermogen (Wattpiek). Cruciaal: vergelijk de RITEK Solar zonnepanelen in maart 2024 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Risen Energy, Risen en Renesola


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!