Mitsubishi

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van het merk Mitsubishi? Middels de zonnepanelen-vergelijker lees je nuttige info over de pv-panelen van Mitsubishi. Met behulp van de zon stroom opwekken, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een veel verkocht paneel is de THIN FILM 120 met een geschat vermogen van 120Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 103 kWh.

  • De zonnepanelen van Mitsubishi zijn een duurzame investering.
  • Zelf stroom opwekken op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij het speciale 6% BTW-tarief in april 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkMitsubishi
Populair modelTHIN FILM 120
Vermogen (Wattpiek)120
Jaaropbrengst (kWh) 103
Besparing in €€23

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Mitsubishi zonnepanelen kopen?

Meteen zonnepanelen van Mitsubishi kopen in België? Dit merk levert een perfect productaanbod voor elk type dak. Analyseer de verschillen en check welk model relevant is voor uw type dak. Een populair type is de THIN FILM 120 met een geschat vermogen van 120 Wattpiek. Echter, mogelijkerwijs wilt u een hogere opbrengst? Ga gerust langs een showroom, om het ideale paneel te vinden.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Mitsubishi installateur.
  6. De monteur zal de pv-panelen installeren, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Wat is de huidige energiepremie op deze zonnepanelen?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in april 2024? De aanbieder Mitsubishi heeft een uitgebreid aanbod met een lage vanafprijs. Door gebruik te maken van het 6% BTW-tarief kan je een model als THIN FILM 120 met een royale “korting” bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel verscheidene richtlijnen. De woning waar je panelen wilt plaatsen moet bijvoorbeeld minimaal 10 jaar oud zijn. Een lokale zonnepanelen installateur is hierin ook gespecialiseerd. Ook in andere systemen zoal de zonneboiler. Vind een erkende installateur in België, bijvoorbeeld in Bever, Sint-Gillis-Waas en Aubange, Philippeville, Braives en Boechout.

Zijn de Mitsubishi zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat veel huishoudens uiteindelijk bij dit merk uitkomen. Hierin staan en een uitstekend vermogen. Advies: vergelijk deze Mitsubishi zonnepanelen in april 2024 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Luxor, Longi Solar en LG


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!