Hareon

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Investeren in milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Hareon? Geholpen door onze website tref je bruikbare informatie aangaande de pv-panelen van Hareon. Een milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de terugdraaiende teller. Een uitstekend paneel is de HR-230P-18/Bb met een vermogen van circa 231 Wattpiek wat gelijkstaat aan een opbrengst van circa 199 kWh.

  • De zonnepanelen van Hareon zijn een duurzame investering.
  • Elektriciteit genereren op een effectieve manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot.
  • Prima terugverdientijd wanneer je profiteert van de 6% BTW regeling in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkHareon
Populair zonnepaneelHR-230P-18/Bb
Vermogen (Wattpiek)231
Jaaropbrengst (kWh) 199
Besparing in €€44

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Hareon zonnepanelen kopen?

Gemakkelijk en snel zonnepanelen van Hareon kopen in België? De aanbieder biedt verschillende soorten systemen voor elk budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie handig is voor uw stroomverbruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de HR-230P-18/Bb met een geschat vermogen van 231 Wattpiek. Doch, mogelijk zoekt u meer power. Ga gerust langs een showroom, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Hareon installateur.
  6. De pv-panelen worden netjes aangesloten, vergeet niet de BTW terug te vragen!

Hoeveel energiepremie kan ik verwachten bij deze zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de hoogte van de subsidie/premie voor panelen in juli 2024? Het merk Hareon verkoopt meerdere types die zeer toegankelijk zijn. Met behulp van het verlaagde 6% BTW-tarief kan je o.a. het type HR-230P-18/Bb met een royale “korting” op je dak leggen. Daarvoor zijn er wel een aantal reglementen. Het huis in kwestie moet in ieder geval 10 jaar oud zijn. De zonnepanelen installateur is hierin ook gespecialiseerd. Ook in andere systemen zoal de zonneboiler. Vind een erkende installateur in België, bijvoorbeeld in Braine-L’Alleud, Mesen en Bertogne, Fernelmont, Seraing en Ravels.

Zijn deze Hareon zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen worden veelvuldig geplaatst. Dit draagt bij aan het feit dat veel mensen kiezen voor dit merk. Niet al te duur, en een uitstekend rendement. Niet vergeten, vergelijk de Hareon zonnepanelen in juli 2024 met andere merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Hanwa Q Cells, Hanover Solar en Hanergy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!