Delta

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over duurzame zonnepanelen van de aanbieder Delta? Middels onze tool tref je uitgebreide details over de pv-panelen van Delta. Dankzij het zonlicht elektriciteit opwekken, minder uitstoot van CO-2, en een structureel lagere energierekening vanwege de terugdraaiende teller. Een populair paneel is de Delta ECO-295M met een behoorlijke vermogen van 295 Wattpiek wat staat voor een opbrengst van ongeveer 254 kWh.

  • De zonnepanelen van Delta zijn een uitstekende investering.
  • Stroom genereren met behulp van de zon.
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de 6% BTW (i.p.v. 21% BTW) regeling in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkDelta
Populair type paneelDelta ECO-295M
Vermogen (Wattpiek)295
Jaaropbrengst (kWh) 254
Besparing p/paneel€56

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Delta zonnepanelen kopen?

Overtuigd, en direct zonnepanelen van Delta kopen in België? Deze leverancier staat bekend om verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welk model past bij uw wensen. Mogelijk is dat de Delta ECO-295M met een vermogen van 295 Wattpiek. Doch, wellicht wenst u een hogere opbrengst? Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is het gewenste paneel (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische Delta installateur.
  6. De pv-panelen worden geplaatst, u kunt nu ook de BTW terugvragen.

Zit er een energiepremie op deze zonnepanelen?

Ook geïnteresseerd in de huidige subsidies en premies voor panelen in juli 2024? Het merk Delta biedt interessante modellen. Dankzij het tijdelijke verlaagde BTW-tarief van 6% kan jij het systeem Delta ECO-295M met een royale “korting” laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan heb je te maken met meerdere condities. De woning moet op z’n minst 10 jaar oud zijn. Een goede zonnepanelen installateur weet hier vaak ook meer over. Hij kan ook informeren over zonneboilers. Zoek nu zelf een installateur in België, bijvoorbeeld in Rixensart, Staden en Frasnes-Lez-Anvaing, Floreffe, Hamont-Achel en Lille.

Zijn deze Delta zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat ze erg in trek zijn. Daarbinnen vallen en een flink vermogen. Belangrijk: vergelijk de Delta zonnepanelen in juli 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn CSUN, CSG en Conergy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!